Policy for informasjonskapsler

Ricoh bruker datainnsamlingsverktøy som f.eks. informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet. Du kan lære hvordan man endrer disse innstillingene og henter mer informasjon om informasjonskapsler her.

Eiere av små bedrifter – Styr kontantstrømmen

Gjør bærekraftige investeringer

Optimaliser kontantstrømmen ved å velge løsninger som fremmer kostnadseffektivitet og muliggjør innsyn og skalerbarhet, samtidig som du sikrer at de er bærekraftige investeringer som fremskynder forretningsmålene på lang sikt.

Våre fleksible finansieringsløsninger er skreddersydd for å gi bedriften din maksimal uttelling. De er skalerbare og tydelige, og de krever ingen forskuddsbetaling.Du kan betale en fast månedlig avgift, slik at det blir enklere for deg å administrere finansene.

Reduser og kontrollér kostnadene med automatisering

Finn ut hvordan digitalisering, smarte arbeidsflytløsninger og automatisering av leverandørreskontro kan effektivisere forretningsprosessene dine og redusere kostnadene.

 • Ricoh Smart Integration Control+

  Ricoh Smart Integration Control+

  Brukervennlige apper som er enkle å bruke, og gir deg øyeblikkelig tilgang til viktig informasjon.

 • Intelligent automatisering av arbeidsflytprocesser

  Intelligent automatisering av arbeidsflytprocesser

  Automatiser viktige prosesser via skyen for å redusere kostnader og forbedre kundeopplevelsen.


Øk produktiviteten ved fjernarbeid

Økt produktivitet ved fjernarbeid og evnen til å administrere forretningsprosessene eksternt, vil gi deg bedre kontroll over kontantstrømmen, slik at du kan fokusere på å skape forretningvekst på lang sikt.

 • Hjemmearbeidspakke

  Hjemmearbeidspakke

  Styrk arbeidsstokken din med trygge og fleksible verktøy for fjernarbeid og opplæring.

 • Leverandørfaktura-pakke

  Leverandørfaktura-pakke

  Bli kvitt betalingsforsinkelser, dobbeltbetaling og ukorrekte betalinger, som medfører høyere utgifter i din organisasjon


Finn ut hvordan du oppnår kostnadsbesparelser i skyen

Finn ut hvordan du oppnår kostnadsbesparelser i skyen

Oppnå økt bedriftfleksibilitet og produktivitet med skyløsninger som kan skaleres i henhold til bedriftens behov. Ricoh kan hjelpe deg med å generere verdi og legge til rette for kostnadseffektivitet i skyen.

Vi støtter eiere av små bedrifter over hele verden med digital transformasjon ved å tilby ekspertrådgivning og et senter med fleksible, digitale arbeidsplassløsninger, der de kan finne alt de trenger.


Finn ut mer og last ned rapporten

 • Galledia Copydruck

  Galledia Copydruck

  Galledia Copydruck is a highly successful commercial printing business and the first in Switzerland to invest in Ricoh’s flagship digital colour sheetfed press, the Pro C9200.

 • Fource

  Fource

  Fleksibelt ressursstyringssystem effektiviserer markedskommunikasjonen

 • Rethink (ITS)

  Rethink (ITS)

  En ledende rekrutteringsvirksomhet bruker Ricoh til å gjøre IT-finansiering om fra en kapitalkostnad til en driftskostnad

 • Menzies

  Menzies (ITS)

  Ricoh og Microsoft hjelper distribusjonsvirksomheten i Storbritannia med å forbedre kundeservicen og produktiviteten


Ta kontakt

Snakk med en av ekspertene våre for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes i en verden som har endret seg. Kontakt oss i dag!

Kontakt oss