Seamless collaboration with Ricoh

LA OSS SKAPE ROM FOR ANSATTES ENGASJEMENT

Vi hjelper deg med å skape sømløse, menneskeorienterte rom for større kreativitet og samarbeid – både på stedet og eksternt


44 % av de ansatte har ikke teknologi
som gjør det enkelt å jobbe med eksterne teammedlemmerKontorets rolle har endret seg

En av de største utfordringene for moderne organisasjoner er å håndtere det digitale landskapet på en effektiv og brukervennlig måte. Det er ikke nok å bare investere i ny teknologi, man må også sørge for at systemene og enhetene fungerer godt sammen og gir en god arbeidsflyt for de ansatte. 
Ved å integrere det digitale landskapet kan man skape en mer tilfredsstillende arbeidsplass for de ansatte, som vil føle seg mer engasjert og verdsatt. Man kan også oppnå bedre resultater og konkurransefortrinn ved å utnytte de mulighetene som teknologien gir. 
 
Vi kan hjelpe deg med å integrere det digitale landskapet på en smart og sikker måte, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller: å skape verdi for kundene dine.

Hvordan kan du forbedre ansattes opplevelse og engasjement?

Ta en titt på disse eksemplene og se hvordan vi kan bidra til å omvandle arbeidsplassen.

Tilrettelegg for sømløst hybridarbeid

areo

Hybridarbeid handler om teknologi

Ansatte skal føle seg i stand til sømløst å veksle mellom hjemmet og kontoret uten å gå ned i produktivitet. Dette krever nytenkning av prosesser og teknologi og en inngående forståelse av utfordringene de ansatte står overfor.
 
La oss jobbe sammen for å gjøre hybrid arbeid sømløst og utnytte teknologien og vår ekspertise innen arbeidsplassløsninger.

Frigjør verdier med et menneskeorientert kontor

areo

Kontoret er mer enn et skrivebord man jobber ved

Kontoret er ikke lenger bare et sted å utføre arbeidsoppgaver. Det er også et sted å inspirere, motivere og engasjere de ansatte. For å oppnå dette må kontoret designes med tanke på menneskene som bruker det. Det må tilby fleksibilitet, komfort og funksjonalitet.
 
Vi kan hjelpe deg med å skape et kontor som passer til din bedrifts kultur, visjon og mål. Vi har erfaring med å planlegge og implementere kontorløsninger som fremmer kreativitet, fellesskap og samarbeid. Vi kan også tilby opplæring og veiledning for å sikre at de ansatte får mest mulig ut av de nye fasilitetene.
 
Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan transformere ditt kontor til et sted som gir de ansatte mulighet til å maksimere potensialet sitt.

Stimuler til samarbeid med smartere møterom

areo

Møteromopplevelse med plug-and-play

En smart møteromsløsning gir deg full kontroll over møterommene dine. Du kan enkelt booke rom, sjekke tilgjengelighet, administrere ressurser og analysere bruken. Du kan også integrere løsningen med andre systemer som kalender, e-post og videokonferanse. 
 
Med en smart møteromsløsning kan du skape et mer effektivt og produktivt arbeidsmiljø. Du kan redusere kostnader, øke utnyttelsen av rommene og forbedre møtekvaliteten. Du kan også fremme et mer fleksibelt og inkluderende samarbeid mellom kolleger, kunder og partnere, uansett hvor de befinner seg.
 
Vi tilbyr en smart møteromsløsning som passer til dine behov og budsjett. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre møterommene smartere.
Les mer

Optimaliser styringen av arbeidsplassene

areo

Effektiv styring av arbeidsplassene kan gi de ansatte en bedre arbeidshverdag

Robust styring av arbeidsplassene er avgjørende for god medarbeideropplevelse og effektivitet. Det krever et enhetlig system med enkel tilgang – fra å finne et ledig møterom og bestille en skrivepult til å finne frem i lokalene eller lokalisere kontorutstyret.
 
En enhetlig visning omfatter også opp kritiske data slik at du kan undersøke hvordan kontorlokalene dine blir brukt for øyeblikket.
 
La oss hjelpe dere med å fremme samarbeid og høyne de ansattes opplevelse.
Les mer

Maksimer fleksibiliteten med smarte skap

areo

Fleksible oppbevaringsløsninger med intelligente skap

En av de største utfordringene i det moderne arbeidslivet er å tilpasse seg de skiftende behovene til de ansatte som jobber eksternt. Mange bedrifter har innført nye arbeidsrutiner som gir dem større fleksibilitet, men de trenger også løsninger som sikrer at de ansatte har tilgang til alt de trenger for å utføre jobben sin effektivt.
 
Med intelligente, selvbetjente skap kan du tilby dine ansatte en trygg og praktisk måte å oppbevare sine personlige eiendeler og utstyr på. Disse skapene lar de ansatte reservere, låse opp og låse skapene med en app eller et kort, uten å måtte kontakte IT-avdelingen eller resepsjonen. Du kan også overvåke bruken av skapene og utstyret i sanntid, slik at du kan optimalisere plassen og ressursene dine.
 
Intelligente, selvbetjente skap er mer enn bare oppbevaring. De er en del av en helhetlig løsning som gjør det mulig for dine ansatte å arbeide fleksibelt, uansett hvor de befinner seg.
Les mer

Ta kontakt med oss

Snakk med en Ricoh-ekspert

La oss hjelpe deg å skape et sted for sømløst samarbeid. Ta det første skrittet mot suksess ved å kontakte oss i dag.

Avtal en konsultasjon